Chceš získat trvalý pobyt na Novém Zélandu? Víme, jak na to!

Zařazeno v Nový Zéland

Přemýšlíš nad studiem v zahraničí a možností usadit se natrvalo v cizině? Pokud ano, tak jsi tu správně a my Ti poradíme cestu k trvalému pobytu na Novém Zélandu :-)
Novy-zeland-vizovy-postupZemě úžasných scenérií, nekonflitních obyvatel, nejkrásnějších turistických tras, kvalitního vzdělání, nepřeberných příležitostí, jak provozovat extrémní sporty, ať už jde o lyžování, rafting, horská kola, zorbing nebo bungee a mnoho dalšího.

Nejsnazší cesta, jak v současnosti získat trvalý pobyt na Novém Zélandu, vede přes vzdělání. Vzdělávání zahraničních studentů na Novém Zélandu má velmi dlouhou tradici a především dobrou pověst. Nabízí široký výběr kurzů od jazykových, přes odborné až po vysokoškolské studium. Moderní kampusy s pokročilými technologiemi jsou plné studentů z celého světa a tak máš jedinečnou šanci navázat celoživotní přátelství a naučit se na jednom místě o mnoha kulturách najednou. 

Nový Zéland nabízí progresivní vzdělání, které nastartuje Tvoji kariéru v dnešním globálně propojeném světě. Každoročně zde studuje okolo 100.000 studentů. Studium je mezinárodně uznáváno a je založeno na britském systému vzdělání – stejná kvalita, nižší cena a nižší životní náklady, prostě ideální kombinace! Během studia je navíc možné pracovat a to 20 hod/týdně a 40hod/týdně během prázdnin. Kdo zde úspěšně ukončí své studium/viz. diagram, automaticky získává roční pracovní povolení v rámci OPEN WORK PERMIT VÍZ nebo ještě lépe 2leté plné pracovní povolení (EMPLOYER ASSISTED WORK PERMIT), je-li mu nabídnuta konkrétní pracovní nabídka, která souvisí s oborem, který studoval.

Příklad 1: 

  • v ČR jsi úspěšně vystudoval střední školu, ze které máš maturitu 
  • rozhodneš se odjet na NZ, kde si rozšíříš svou kvalifikaci studiem ročního programu New Zealand Diploma in Business (Level 5) – už při studiu tohoto kurzu si můžeš přivydělávat a pracovat až 20 hodin týdně 
  • po úspěšném ukončení programu si můžeš zažádat o open post study work víza a ještě celý další rok na NZ neomezeně pracovat  
  • pokud se Ti poštěstí a dostaneš pracovní nabídku od novozélandského zaměstnavatele na min. 2 roky v oboru, který jsi vystudoval, můžeš zkusit zažádat o employer assisted work permit a pracovat na NZ další 2 roky 
  • další možností je pokračovat ve studium na NZ (např. bakalářským programem) – opět s možností částečného přivýdělku při studiu a pracovním povolením po úspěšném zakončení studia 
Příklad 2: 
  • v ČR jsi studoval na VŠ, kde jsi získal bakalářský titul v oblasti IT 
  • chceš odjet na NZ a zároveň si rozšířit své obzory ve vystudovaném oboru – rozhodneš se proto pro roční programu Diploma in Software Development (Level 7) – už při studiu tohoto kurzu si můžeš přivydělávat a pracovat až 20 hodin týdně 
  • po úspěšném ukončení programu si můžeš zažádat o open post study work visa a ještě celý další rok na NZ neomezeně pracovat  
  • pokud se Ti poštěstí a dostaneš pracovní nabídku od novozélandského zaměstnavatele na min. 2 roky v oboru, který jsi vystudoval, můžeš zkusit zažádat o employer assisted work permit a pracovat na NZ další 2 roky 
  • další možností je pokračovat ve studium na NZ (např. magisterským programem) – opět s možností částečného přivýdělku při studiu a pracovním povolením po úspěšném zakončení studia 

Samozřejmě, jak je patrné z diagramu, můžeš v obou případech požádat o trvalý pobyt na Novém Zélandu. Nejen v rámci Employer assisted work permit víz, ale už v rámci Open work permit víz.

Budeš-li chtít o vízech na Nový Zéland vědět více, rádi Ti poradí naši specialisté na tuto destinaci. Pro více detailních informací klikni na Trvalý pobyt na Novém Zéladu.

DOPORUČENÉ PŘÍSPĚVKY

PŘIDAT KOMENTÁŘ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Vlajka Velká Británie na budově parlamentuKanada-prednaska